Halep – Radwanska, azi, nu înainte de ora 19.00

Simona Halep, va juca în turul trei al turneului Miami Open, în compania polonezei Agnieszka Radwanska, locul 32 mondial, azi, nu înainte de ora 19.00.

Cele două au mai fost adversare de zece ori, scorul general al confruntărilor fiind 5-5. Ultima dată, la Cincinnati, în 2016, învingătoare a fost Halep, scor 7-5, 6-1.

Simona Halep – Agnieszka Radwanska, în turul trei la Miami, se va disputa sâmbătă, pe Digi Sport 2, nu înainte de ora 19:00. Confruntarea este programată pe terenul central, după duelul de la masculin dintre Alexander Zverev şi Danil Medvedev. Tot sâmbătă, pe canalele Digi Sport vor evolua în turneul de simplu Monica Niculescu şi Marius Copil.

În ultimul meci de pe terenul 1, Monica Niculescu, locul 70 WTA, va juca împotriva favorite 13, Sloane Stephens (SUA, 12 WTA).

Pe tabloul masculin, Marius Copil, numărul 84 mondial, va juca în al doilea meci de pe terenul 7, în compania rusului Karen Hacianov, locul 41 ATP.

La dublu, în a doua confruntare de pe terenul 9, Raluca Olaru şi sportiva ucrainează Olga Savciuk vor întâlni perechea Vania King/Katarina Srebotnik (SUA/Slovenia).Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).