Simona Halep a câștigat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură de la Turneul Campioanelor

Halep: Picioarele mele nu sunt încă pentru tenis, mai am mult de muncă

Simona Halep a declarat că încă nu este încă bine pusă la punct cu pregătirea fizică, după ce a fost eliminată în turul al treilea de la Indian Wells de franțuzoaica Kristina Mladenovic, 3-6, 3-6.

“Dacă analizaţi cât m-am antrenat înainte de acest turneu, sunt mândră că am ajuns în turul 3. Ea joacă bine, este încrezătoare, dar cred că eu am ratat mult. După primul set nu mai aveam picioare. Picioarele mele pentru tenis nu sunt încă aici, aşa că mai am mult de muncă. Altfel, sunt bine. Nu vreau să dramatizez. Nu e cazul. M-am antrenat o oră pe zi. Numai tenis, fără să alerg, căci mi-a fost puţin frică. De fapt, când am venit aici, îmi puneam problema dacă o să fiu capabilă să joc un set. Mă gândeam că ar fi fantastic dacă o să termin primul meci. Dar apoi am câştigat prima partidă şi astăzi am putut juca tot meciul. Nu am avut dureri şi acesta este lucrul cel mai important. Acum pot să mă antrenez în voie, fără să-mi fac probleme”, a spus Simona Halep.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).