Halep – Pavlyuchenkova, în direct la Digi Sport 2, joi, ora 14:00

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Roma, după ce a învins-o pe Laura Siegemund, cu scorul de 6-4, 6-4. Numărul 4 WTA va lupta joi, 18 mai, cu Anastasia Pavlyuchenkova (25 de ani), 17 WTA, pentru un loc în sferturile acestei competiții într-o partidă care va începe mi mai devreme de ora 14:00.

Primul meci al zilei pe Arena Pietrangeli, cel dintre Daria Gavrilova și Svetlana Kuznetsova va începe la ora 12:00, ambele întâlniri urmând a fi ÎN DIRECT la Digi Sport.

Halep şi Pavlyuchenkova s-au mai înfruntat de șase ori până acum, românca impunându-se de fiecare dată. Cea mai recentă confruntare dintre cele două datează din 2015, din turneul de la Wuhan, unde Halep s-a impus categoric, scor 6-2, 6-1.

Foto: facebooksimonahalepClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).