Halep părăseşte Madrid Open şi va participa la turneul de la Eastbourne

Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-3, de Karolina Pliskova (Cehia), în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open.

Calificarea în sferturi este recompensată la Madrid cu un premiu de 149.390 de euro şi cu 215 puncte WTA.

În continuare, Simona Halep va evolua la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, care se va desfăşura săptămâna viitoare. Ea a fost finalistă în 2017, la Foro Italico.

Halep va rămâne pe locul I WTA, însă diferenţa faţă de Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, se va diminua considerabil, de la 1.265 la 425 de puncte.

Simona Halep a anunţat că va evolua pe iarbă, înainte de Wimbledon, la turneul de la Eastbourne, de categorie Premier, programat între 22 şi 30 iunie.

Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, va avea loc între 2 şi 15 iulie.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).