Halep, Niculescu, Cîrstea şi Buzărnescu joacă în optimi, la Doha. Meciul cu Sevastova, ora 16:30, în direct de Digi Sport 1

Simona Halep, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu joacă azi, în optimi, la Doha
Simona va evolua, în jurul orei 16.30, împotriva sportivei letone Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Doha. Meciul va începe în jurul orei 16:30 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1, partida va fi a treia care se va desfăşura pe terenul central.

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, va evolua, de la ora 13.00, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4. Nu înainte de ora 18.00, urmează duelul dintre daneza Caroline Wozniacki, locul 1 WTA, şi Monica Niculescu, locul 92 WTA, venită din calificări.

Pe terenul 1, Mihaela Buzărnescu o va întâlni în al doilea meci al zilei de joi pe germana Julia Goerges, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9. Înaintea acestei partide, de la 14.30, se va disputa întâlnirea Caroline Garcia – Anna Blinkova.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).