Halep, Niculecu și Begu, la turneul de la Sankt Petersburg. Transmis în direct la Digi Sport

Halep, Niculecu și Begu, la turneul de la Sankt Petersburg. Transmis în direct la Digi Sport

Simona Halep revine în circuitul WTA săptămâna viitoare, la turneul de la Sankt Petersburg dotat cu premii în valoare de 710 000 de dolari, la care organizatorii au confirmat prezenţa româncei. Halep (4 WTA) ar urma să fie principala favorită la câştigarea trofeului și va avea parte de câteva adversare de top la turneul aflat la a doua ediţie. Câştigătoarea Turneului Campioanelor de anul trecut, slovaca Dominika Cibulkova (6 WTA), rusoaicele Svetlana Kuznetsova (10 WTA) şi Elena Vesnina (18 WTA) şi finalista de la Australian Open, din această săptămână, americanca Venus Williams, vor fi şi ele pe tabloul de la Sankt Petersburg.

La turneul din Rusia vor participa şi alte două românce, Irina Begu şi Monica Niculescu. Prezenţa Simonei Halep era incertă după problemele la genunchi acuzate la Australian Open, unde a fost eliminată în primul tur. A patra jucătoare a lumii a declarat la Melbourne că este posibil să facă o pauză mai lungă pentru a se reface complet. Starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit însă ulterior.

Competiţia WTA de la Sankt Petersburg are loc în perioada 30 ianuarie – 5 februarie şi va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).