Halep: Mă duc sigur la Singapore. O să-mi păstrez încrederea, vom vedea ce va fi

Simona Halep a declarat la Stejarii Country Club că se duce sigur la Turneul Campioanelor de la Singapore și că a luat o săptămână de pauză.

„Mă simt destul de bine, mă duc sigur la Singapore. Bineînţeles că am fost îngrijorată, dar am făcut RMN şi acum ştiu foarte bine ce am.  O să fac recuperare, o să fac tratament, fizioterapie, atât nimic mai mult. Şi sper să fiu aptă să joc la turnee. Cred că voi mai face pauză încă o săptămână, fără să joc tenis şi după aceea o să o iau uşor-uşor. Bineînţeles că există un risc, orice accidentare este un risc, dar nu e un risc atât de mare. Nu e un pericol să se întâmple ceva foarte grav. De aceea o să-mi păstrez încrederea şi vom vedea ce va fi în viitor. Nimeni nu ştie cum m-am simţit eu în momentele acelea, eu am făcut ceea ce am crezut că trebuie să fac. Am vorbit cu membri din echipa mea, cu apropiaţii şi aşa am decis să facem. Indiferent ce spune lumea, nu mă afectează absolut deloc în acest moment. Tot ce s-a vorbit că mă operez sau că fac injecţii cu cortizon este fals. Bieînţeles că îmi este greu să renunţ, să abandonez meciuri, şi anul acesta nu s-a întâmplat foarte des”, a spus Halep.

Simona Halep, locul 1 WTA, a anunţat că suferă de hernie de disc şi că speră să revină cât mai rapid în competiţie.

(Credit Foto: cont Visit Singapore via Simona Halep Fan Space)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).