Halep, locul 1 în clasamentul jucătoarelor under 25 din WTA

Simona Halep, numărul trei mondial, a fost nominalizată recent de site-ul WTA la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie. Contracandidatele Simonei sunt americancele Madison Keys și Venus Williams, precum și britanica Johanna Konta. Dacă vreți să o votați pe Simona, AICI e locul în care o puteți face. În această anchetă, nominalizările sunt făcute de wtatennis.com, iar câștigătoarele sunt desemnate prin votul fanilor pe site-ul WTA. Simona Halep a cucerit două titluri WTA luna trecută, unul la București, pe zgură, și altul la Montreal, pe hard, ajungând la o serie de zece victorii consecutive. La Rogers Cup le-a învins, printre altele, pe Karolina Pliskova, Svetlana Kuznețova, Angelique Kerber, iar în finală a dispus de Madison Keys (7-6, 6-3), trecându-și în palmares al treilea său titlu în acest sezon și al 14-lea în total. Madison Keys a jucat finala la Montreal și a revenit în top 10 WTA, iar în clasamentul Road to Singapore (pentru Turneul Campioanelor) ocupă locul 8. Johanna Konta, cea mai bună rachetă britanică la feminin, a cucerit primul său titlu WTA, la Stanford, învingând-o în finală pe Venus Williams, după care s-a oprit în sferturi de finală la Montreal. Venus Williams a jucat finala la Stanford, iar apoi a ajuns până în optimi la Montreal.

O altă veste bună este că Simona e pe primul loc într-un top propus de live-tennis.eu al celor mai tinere jucătoare din WTA, ea strângând cele mai multe puncte în 2016 dintre jucătoarele cu vârste de până în 25 de ani. Ocupanta locului 3 WTA a cumulat 3.479 de puncte și a devansat-o pe Garbine Muguruza, principala urmăritoare (3.038). Madison Keys, cea pe care Halep a învins-o în finala Rogers Cup, are în cont 2.706 puncte. Simona va merge începând cu 13 august la Cincinnati. Apoi urmează ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care va debuta pe 29 august.

 

 

 

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).