Halep, la shopping: “Trebuie să-mi cumpăr ceva”. Meciul cu Cici Bellis, vineri, după ora 16.00, pe Digi Sport 2

Simona Halep, locul 2 WTA, o va întâlni, vineri, după ora 16.00, pe sportiva americană Catherine Bellis, locul 48 WTA, venită din calificări, în sferturile de finală ale Qatar Open.

“Este o senzaţie extraordinară că am reuşit să câştig acest meci, ea este o jucătoarea foarte bună. Am fost un pic nervoasă, dar este o plăcere să joc pe acest teren şi mă bucur că am reuşit să joc, probabil, cel mai bun tenis. Atunci când am câştigat aici era cel mai mare turneu al meu şi mi-a oferit încredere că pot fi o jucătoare de top. De atunci, am urcat constant. Acum sunt din nou aici şi am ajuns iar în sferturi, este o senzaţie extraordinară. Nu am avut timp de shopping, sunt foarte concentrată pe turneu. Să termin aici şi apoi o să merg la shopping, trebuie să-mi cumpăr ceva”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Acesta va fi a doua partidă pe terenul principal, după întâlnirea dintre Garbine Muguruza, locul 4 WTA, şi Caroline Garcia, locul 7 WTA, programată de la ora 14.30. Învingătoarea din acest meci va evolua în semifinale cu câştigătoarea din partida Halep – Bellis.

Mihaela Buzărnescu, loul 43 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-2, de germana Julia Goerges, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, în optimile de finală ale Qatar Open. Calificarea în turul al treilea al Qatar Open este recompensată cu un premiu în valoare de 33.750 de dolari şi cu 105 puncte WTA.

Monica Niculescu, locul 92 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-1, de daneza Caroline Wozniacki, locul 1 WTA, în optimi.

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 6-4, de Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, în optimi.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).