Halep - Kontaveit, în turul trei la Miami, luni, după 2:30, la Digi Sport

Halep – Kontaveit, în turul trei la Miami, luni, după 2:30, la Digi Sport

Meciul dintre Simona Halep și Anett Kontaveit din turul trei de la Miami va avea loc în noaptea dinspre duminică spre luni, nu mai devreme de ora 2:30, pe principala arenă din Crandon Park.

Pe ”Stadium” va evolua și Patricia Țig, împotriva lui Venus Williams. Partida va avea loc după confruntările Fernando Verdasco – Kei Nishikori (ora 18:00) și Angelique Kerber – Shelby Rogers (nu mai devreme de 20:00).

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3, va evolua cu sportiva Anett Kontaveit din Estonia, locul 112 WTA, venită din calificări, în turul al treilea al Miami Open.

În vârstă de 21 de ani, Kontaveit a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-7 (1), 6-2, 6-2, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 35 WTA şi cap de serie numărul 33, în manşa secundă. Sportiva estonă a fost anul trecut pe locul 73 WTA, aceasta fiind cea mai bună clasare a ei în ierarhia WTA.

Simona Halep a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Anul trecut, Simona Halep s-a oprit în sferturile competiției din Florida, după ce a fost învinsă de Timea Bacsinszky.

Venită din calificări, Patricia Maria Ţig (22 de ani) a reuşit o calificare spectaculoasă în runda a treia a turneului WTA de la Miami (Florida după ce a învins-o surprinzător pe Kristina Mladenovic (Franţa), cap de serie numărul 22, cu 7-6 (4), 6-2.

 

Din acest an, Digi Sport va transmite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE 55 de turnee WTA, în fiecare sezon. (text si foto – Digi Sport)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).