Halep - Konjuh, miercuri, ora 11:30, la Sankt Petersburg, la Digi Sport 2. Miza, podiumul WTA

Halep – Konjuh, miercuri, ora 11:30, la Sankt Petersburg (Digi Sport 2). Miza, podiumul WTA

Simona Halep o va întâlni în turul 2 de la Sankt Petersburg pe Ana Konjuh, miercuri, pe arena principală, în al doilea meci,  în direct la Digi Sport 2.

Programul meciurilor începe la ora 10:00 (ora României), iar Simona Halep ar urma să intre pe teren în jurul orei 11:30. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare şi vine după ce Konjuh (19 ani, 39 WTA) a învins-o pe Monica Niculescu în trei seturi, 1-6, 6-3, 6-2.

Competiţia de la Sankt Petersburg are o miză suplimentară pentru Simona Halep. Dacă va atinge ultimul act al turneului, Simona va reveni pe podiumul clasamentului WTA, întrecând-o pe Karolina Pliskova.

Irina Begu, locul 28 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-1, 7-5, de germana Andrea Petkovic, locul 52 WTA, venită din calificări, în primul tur al turneului de categorie Premier de la Sankt Petersburg.

Competiţia WTA de la Sankt Petersburg are loc în perioada 30 ianuarie – 5 februarie şi va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport.

În proba de dublu sunt programate întâlnirile:

Irina Begu / Monica Niculescu – Lenka Kuncikova (Cehia) / Elise Mertens (Belgia)

 

Raluca Olaru/ Olga Savchuk (Ucraina)– Jelena Ostapenko (Letonia) / Alicja Rosolska (Polonia)

 

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).