BREAKING NEWS
Search
Halep - Keys (ora 09:00), la Digi Sport 2, în sferturi la Wuhan. Calificare pentru a treia oară la Turneul Campioanelor

Halep – Keys (ora 09:00), la Digi Sport 2, în sferturi la Wuhan. Calificare pentru a treia oară la Turneul Campioanelor

Simona Halep, numărul 5 mondial, va evolua împotriva jucătoarei Madison Keys (SUA), cap de serie numărul 8 la Wuhan, joi, la ora 09:00, la Digi Sport 2, în sferturile de finală ale acestui turneu.

Simona s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii în valoare de 2,28 milioane dolari, după ce a învins-o în două seturi , 6-3, 6-3, pe Iaroslava Șvedova din Kazahstan. Halep (25 ani), a patra favorită a acestei competiții, de categoria WTA Premier 5, s-a impus după o oră și 15 minute de joc, asigurându-și un cec în valoare de 54.230 dolari și 190 de puncte WTA.

Simona Halep s-a calificat, miercuri, pentru a treia oară în carieră la Turneul Campioanelor de la Singapore, după ce a acces în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan (China).Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).