BREAKING NEWS
Search

Halep, îngrijorată de accidentarea la gleznă. Bouchard, adversara din turul doi

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, cu scorul de 7-6 (5), 6-1, pe australianca Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiară a unui wild card, în prima manşă a turneului Australian Open. În faza următoare, Simona va juca cu Eugenie Bouchard, locul 112 WTA.

Halep a suferit o accidentare la glezna stângă, care ar putea să-i afecteze evoluţiile viitoare la Melbourne.
Simona s-a accidentat la aceeaşi gleznă în 2014, în meciul disputat chiar cu viitoarea adversară de la Melbourne, Eugenie Bouchard, în semifinalele turneului de la Wimbledon, pierdut de sportiva română, cu scorul de 6-7 (5), 2-6. Halep s-a accidentat atunci la scorul de 2-2, în primul set.

„A fost destul de greu, ea a început bine meciul, dar am luptat să revin şi mi-am spus că nu trebuie să pierd niciun punct şi să cred că pot câştiga. Am făcut tot ce am putut, în setul secund am fost speriată un pic din cauza accidentării, dar apoi am reuşit să deschid terenul mai bine. Sunt îngrijorată un pic, am mai avut multe accidentări înainte, o să văd cum merge după recuperare, este foarte important un tratament, să fac ceva şi să văd cum evoluează”, a declarat Halep, marţi, la interviul acordat lui Alex Corretja de la Europsort.

În faza următoare, Simona va juca cu Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, care a învins-o, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), pe franţuzoaica Oceane Dodin, locul 85 WTA.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).