Halep: În această seară o să mai am un meci, sunt obişnuită cu asta

Simona Halep a declarat, după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, că s-a obişnuit să joace două meciuri într-o zi.

“A fost dificil pentru că este o adversară dificilă, care alternează ritmul. Cred că amândouă am avut probleme, mingile au fost grele, condiţiile nu sunt uşoare. Mă bucur că m-am calificat şi în această seară o să mai am un meci, sunt obişnuită cu asta”, a spus Halep în interviul de pe teren.

Simona s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o pe Ashleigh Barty, numărul 16 mondial, cu scorul de 7-5, 6-4, într-o oră şi 29 minute.

Dacă vremea va permite, Simona Halep va juca în această noapte în sferturile de finală, cu sportiva ucraineană Lesia Ţurenko, locul 44 WTA. Cele două au mai fost adversare de patru ori, ultima dată în 2014, şi de fiecare dată învingătoare a fost Halep.

Meciul Halep – Ţurenko va fi al cincilea din programul zilei de vineri de pe terenul 3, după trei confruntări de simplu masculin şi una de dublu masculin.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 61.000 de dolari şi 190 de puncte.