Halep, după finala de la Cincinnati: Am fost un pic obosită 

Simona Halep a declarat, după ce a pierdut finala turneului de la Cincinnati, că a fost obosită în timpul săptămânii trecute.

“E a treia oară când vorbesc din aceeaşi poziţie, am pierdut finala de trei ori, dar poate în viitor voi putea câştiga o dată acest turneu, deoarece îmi place să joc aici. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să ne susţineţi, a fost o săptămână extraordinară pentru mine. Am fost un pic obosită în timpul acestei săptămâni, dar a fost plăcere să vin şi să joc în faţa voastră. Vă mulţumesc! Vreau să o felicit pe Kiki, ai jucat minunat, meriţi acest trofeu. Ai fost fantastică azi şi îţi doresc tot ce e mai bun pentru viitor. A fost o săptămână bună şi sper să ne vedem anul viitor. Mulţumesc echipei mele pentru susţinere, nu a fost perfect astăzi, dar cu siguranţă avem multe înainte”, a declarat Simona, la festivitatea de premiere.

“Simona, este un an incredibil pentru tine să fii numărul 1, îmi pare rău pentru astăzi, dar sper că vom juca multe astfel de emciuri în viitor”, a afirmat Kiki Bertens.

Simona Halep a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a fost învinsă, de Kiki Bertens, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2. La 6-5, în tie-break-ul setului secund, Halep a ratat o minge de meci.