Halep, despre retragerea de la Turneul Campioanelor: Este mai bine pentru sănătatea mea

Simona Halep a declarat că a luat decizia de a nu juca la Turneul Campioanelor de la Singapore că este mai bine pentru sănătatea ei

„A fost o decizie grea. Este întotdeauna dificil să te retragi de la un turneu mare. De fapt, cred că este pentru prima dată în viaţa mea. Aşa că a fost o decizie dificilă, dar este mai bine pentru sănătatea mea. Darren a fost sută la sută cu retragerea, deoarece era îngrijorat de spatele meu şi este mai bine să pui sănătatea pe primul loc, întotdeauna. El a spus asta întotdeauna de când am început. Aşa că era mai sigur ca mine că trebuie să mă retrag. Apoi când am auzit că e de acord cu asta, mi-a fost mai uşor să iau decizia. Saptele meu nu este ok, nu m-am antrenat în ultimele patru săptămâni. Nu sunt pregătită să concurez la acest nivel, spatele e încă inflamat. Nu este uşor să merg pe teren şi să joc în acest moment. E aceeaşi problemă la spate ca la Wuhan şi am nevoie de o pauză ca să se vindece. Îmi trebuie între trei şi patru săptămâni de exerciţii şi faptul că am avut o pauză este bine. Aşa că am destul timp acum să fiu pregătită pentru anul viitor. Acest turneu este unul dintre cele mai importante, deoarece sunt numai opt jucătoare şi arată cât de bine ai muncit în acest an. Este cu adevărat important şi înseamnă mult pentru mine, deoarece m-am calificat de cinci ori la rând. Mă simt tristă că nu pot concura, dar se întâmplâ uneori. Din cazua formatului şi pentru că joci fiecare meci ca o finală, acest turneu este dificil de disputat şi trebuie să fii sută la sută de fiecare dată”, a spus Halep.

Simona Halep, locul I mondial, a anunţat că nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va începe duminică, informează WTA.

Halep s-a retras, marţi, şi de la turneul de la Moscova, unde urma să intre în competiţie miercuri, în turul al doilea.

Simona Halep a anunţat, la 2 octombrie, că a suferit o hernie de disc, astfel că participarea ei la competiţii până la finalul anului era sub semnul întrebării.

Turneul Campioanelor, competiţie la care participă cele mai bune opt jucătoare din acest an, se va disputa între 21 şi 28 octombrie, la Singapore.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).