Halep, despre meciul cu Pliskova: Va fi foarte dificil, este mereu periculoasă, dar sunt obișnuită cu ea

Karolina Pliskova (Cehia), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, a învins-o, cu scorul de 6-7 (5), 6-3, 6-2, pe compatrioata ei Barbora Strycova, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 20, calificându-se în sferturi la AusOpen, fază în care va evolua cu Simona Halep, locul I WTA.

”Va fi foarte dificil. Pliskova este mereu periculoasă. A jucat foarte bine în aceste zile, dar eu sunt obișnuită cu ea. Am jucat și în urmă cu puțin timp, în Thailanda. Dar acum va fi un meci nou, nu știi niciodată ce se va întâmpla. Astept sa joc sferturile pentru a treia oara, poate acum e cu noroc, o sa vedem”, a declarat Simona Halep despre Pliskova la conferința de presă de după meciul câștigat cu Naomi Osaka, în optimi.

Simona Halep conduce cu scorul de 5-1 în întâlnirile directe cu Pliskova. Românca a învins-o ultima oară pe sportiva cehă în 2017, în semifinalele French Open, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3.

Pliskova, 25 de ani, 1,86 metri înălţime, a câştigat singura dată în faţa Simonei Halep, în 2016, la Cluj-Napoca, în Cupa Federaţiei, cu 6-7 (4), 6-4, 6-2.

La Melbourne, partida Pliskova – Halep va avea loc miercuri. Învingătoarea din acest meci va juca în semifinale cu câştigătoarea întâlnirii Angelique Kerber (Germania), locul 16 WTA şi cap de serie 21 – Madison Keys (SUA), locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).