Halep, Contra şi Chivu, într-o campanie pentru copiii cu boli incurabile

Simona Halep, Cristian Chivu, Cosmin Contra, Gheorghe Craioveanu şi Ciprian Marica apar într-un videoclip al Campaniei Jeans4Dreams, care îşi propune să ofere şansa la tratament şi îngrijire pentru cei peste 100 de micuţi de la Fundaţia Copii în Dificultate.

Mesajele de susţinere ale sportivilor au fost proiectate cu ocazia avanpremierei celui mai recent film al regizorului Corneliu Porumboiu, Fotbal Infinit.

La evenimentul care a avut loc la Cinema Muzeul Ţăranului Român, au mai participat actriţa Catrinel Menghia (Marlon), fostul arbitru Adrian Porumboiu şi fotbaliştii Marius Lăcătuş, Miodrag Belodedici, Ciprian Marica, cinefili şi  jurnalişti.

“Sunt Simona Halep şi susţin campania Jeans4Dreams“, este mesajul numărului 1 WTA.

Selecţionerul României, Cosmin Contra, arată că susţine campania în favoarea copiilor aflaţi în dificultate. Şi fostul vârf al naţionalei, Ciprian Marica, transmite un mesaj simplu şi direct: „Implică-te şi tu. Ajută-i! Şi donează!”.

Fostul căpitan al naţionalei, Cristian Chivu, tată a două fetiţe, a ţinut să transmită mesajul „Susţin campania Jeans4Dreams, o campanie pentru copiii în dificultate”, iar Gică Craioveanu a completat: „Îmi face o mare plăcere să pot ajuta”.

Campania Jeans4Dreams îşi propune să îi ajute pe copiii care suferă de boli incurabile ori în faze terminale, infestaţi cu HIV/SIDA, cu tulburări din spectrul autist sau abandonaţi.

În cadrul campaniei pot fi făcute donaţii prin SMS – de 2 euro – la numărul 8836, cu mesajul „Donează”, sau în contul RO60BRDE426SV39194474260 BRD.

 


TAG

Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *