Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 4 WTA, o va întâlni, joi, de la ora 11.00, pe Dominika Cibulkova (Slovacia), a şaptea favorită a competiţiei şi poziţia a opta în ierarhia mondială, în ultima etapă a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore

Halep – Cibulkova, joi, ora 11:00, la Turneul Campioanelor, în direct la Dolce Sport și Digi Sport2

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 4 WTA, o va întâlni, joi, de la ora 11.00, pe Dominika Cibulkova (Slovacia), a şaptea favorită a competiţiei şi poziţia a opta în ierarhia mondială, în ultima etapă a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Partida va fi transmisă în direct la Dolce Sport și Digi Sport2. Ultima confruntare dintre Halep si Cibulkova s-a încheiat cu victoria româncei, 6-2, 6-4, în finala de la Madrid. În cazul unui succes în două seturi în fața slovacei, sportiva noastră se va califica în semifinalele Turneului Campioanelor. Tot joi, de la ora 14.30, nemțoaica Angelique Kerber, liderul clasamentului mondial, o va întâlni pe Madison Keys (SUA), cap de serie numărul 6 şi locul 7 WTA.

După două etape, clasamentul grupei este următorul:
1. Kerber 2 victorii 0 înfrângeri 4 seturi câştigate/1 pierdut;
2. Simoan Halep 1 1 2/2;
3. Madison Keys 1 1 2/2;
4. Dominika Cibulkova 0 2 1/4.

Primele două clasate se califică în semifinale. În acest moment, toate jucătoarele au şanse de a ajunge în penultimul act al turneului.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *