Halep: Am ca ţel să câştig un Grand Slam, dar acum mă concentrez asupra jocului meu

Simona Halep, locul I WTA, a declarat că are ca ţel să câştige un Grand Slam, dar acum se concentrează asupra jocului meu

“Bineînţeles, vreau să stau în vârf cât mai lung posibil, dar nu fac totul pentru acest motiv. Am încă un ţel, să câştig un grand slam. Dar acum mă concentrez asupra jocului meu. Vreau să devin mai bună şi să îmi îmbunătăţesc părţile mai puţin bune. Este frumos să fii în această poziţie, pentru experienţa mea, pentru tot. Este foarte, foarte frumos. Nu simt presiune, mă simt ok, pregătită, gata de start. Fiecare meci este greu la un grand slam. Nimic nu se schimbă că sunt numărul 1 sau numărul 2 sau numărul 3. Abia aştept să încep turneul şi să dau totul. Am început anul mai bine, sunt mai relaxată, mă bucur mai mult de timpul petrecut pe teren. Uneori încerc să schimb ceva în jocul meu, să-l ajustez, să-l îmbunătăţesc. Deci concentrarea mea este pe alte lucruri acum, nu pe clasament sau să câştig meciul”, a declarat Halep, într-o conferinţă de presă.

Simona Halep, locul I WTA, o va întâlni, marţi, după ora 05.30, pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiară a unui wild card, în primul tur al Australian Open.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).