BREAKING NEWS
Search
Halep - Keys (ora 09:00), la Digi Sport 2, în sferturi la Wuhan. Calificare pentru a treia oară la Turneul Campioanelor

Halep – Beck, turul 2 la Cincinnati, la Dolce Sport 2, ora 18.00

Simona Halep, locul 4 WTA, își începe parcursul în turneul de la Cincinnati în fața nemțoaicei Annika Beck, locul 44 în ierarhia mondială. Meciul este în direct pe Dolce Sport 2, de la ora 18.00, informează www.dolce-sport.ro.

Intrată direct în turul secund la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, Simona o va avea în față pe nemțoaica Annika Beck. Scorul întâlnirilor directe este 3-1 în fața reprezentantei noastre. Ultima oară s-au întâlnit în 2015, la Shenzen, când victoria i-a revenit Simonei după un meci de trei seturi. Până atunci, Simona mai câștigase în 2013, la Hertogenbosch, respectiv în 2014, la Doha. Singura victorie a nemțoaicei a venit tot în 2014, pe iarba de la Hertogenbosch.

* După meciul Simonei Halep, Dolce Sport 2 transmite meciul Andrea PETKOVIC – Lucie SAFAROVA, întrerupt marți la scorul de 1-1 în primul setClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).