BREAKING NEWS
Search

„Hai cu noi în țara campionilor”, program iniţiat de FR Gimnastică

Federația Română de Gimnastică a lansat programul național dedicat copiilor „Hai cu noi în țara campionilor”, care are ca principal scop mărirea bazei de selecție pentru loturile naționale.

Proiectul se va desfășura în perioada 2018-2022 și vizează gimnastica artistică feminină și masculină, precum și gimnastica aerobică.

Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani, cu calități fizice și psihice care îi recomandă ca viitori performeri. Rezultatele așteptate de conducerea FRG în urma acestui program sunt selecționarea unui grup de 200 de copii, creșterea nivelului tehnic, obținerea de medalii și asigurarea unor generații valoroase de gimnaste și gimnaști începând cu ciclul olimpic 2024.

La evenimentul de lansare a programul național „Hai cu noi în țara campionilor” au participat președinta Federației Române de Gimnastică, Andreea Răducan, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Adrian Stoica, Nicolae Forminte, Marcela Fumea, Sandra Izbașa și Monica Roșu.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).