Hafthor Bjornsson, starul din Game of Thrones, a câștigat 76.500 de lire, după ce a ridicat 474 de kg

Hafthor Julius Bjornsson, cunoscut pentru rolul lui Gregor Clegane din serialul Game of Thrones, a reușit un deadlift cu 474 de kilograme la concursul Arnold Strongman Classic.

El a câștigat și concursul „World Strongest Man” în luna mai a anului trecut, iar acum a fost recompensat cu 76.500 de lire nouă pentru această nouă performanță incredibilă.

Hafthor Julius Bjornsson a bătut recordul pe care tot el l-a deținut la proba de deadlift. Islandezul în vârstă de 30 de ani și-a început cariera de sportiv profesionist în 2010. Acesta are 30 de ani, 2,06 metri înălțime și cântărește aproximativ 190 de kilograme. Hafthor Julius Bjornsson a jucat în 14 episoade din Game of Thrones.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).