Gest remarcabil din partea echipei Paris Saint-Germain

În nu mai mult de 30 de minute, PSG a vândut toate cele 1.000 de tricouri ediţie specială cu imaginea Catedralei Notre-Dame, reușind astfel să sprijine pompierii parizieni, informează lefigaro.fr.

Neymar şi ceilalţi jucători ai PSG au purtat aceste tricouri la meciul cu Monaco, de duminică, la care au sărbătorit câştigarea celui de-al optulea titlu din istorie. În locul numelor jucătorilor de pe spatele tricourilor a fost incripţionat “Notre-Dame”.

Un tricou a costat 1000 de euro, iar toţi banii încasaţi au fost donaţi asociaţilor care îi sprijină pe pompierii parizieni.

Pompierii care au luptat pentru stingerea incendiului de la Catedrala Notre-Dame au fost invitaţi de PSG la meciul cu AS Monaco (scor 3-1).

La 15 aprilie, un incendiu a distrus acoperişul şi turla celebrului monument din Paris.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).