Gala Fotbalului Românesc 2016. Lista nominalizaților

Gala Fotbalului Românesc 2016. Lista nominalizaților

Clubul Sportiv al Jurnaliştilor din România va organiza, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 20:00, cea de-a 18 ediţie a Galei Fotbalului Românesc. Evenimentul va avea loc la Ambasad’Or Otopeni, în cadrul Bucharest Fashion Week (1-4 decembrie).
Pornită la drum în 1999, Gala Fotbalului Românesc i-a onorat, în timp, pe cei mai importanţi reprezentanţi ai fotbalului românesc, dar şi mari campioni din alte sporturi. Cel mai important trofeu, cel de fotbalistul anului, a fost câştigat de-a lungul timpului de nume uriaşe ca Gică Hagi, Cosmin Contra, Cristian Chivu, Adrian Mutu, Răzvan Raţ şi Cristian Săpunaru, pentru ca în ultimii ani să se impună fotbalişti din actuala generaţie, precum Cristian Torje, Alexandru Bourceanu, Lucian Sănmărtean şi Constantin Budescu.

GALA FOTBALULUI ROMÂNESC 2016. Iată nominalizaţii din 2016:

Portarul anului 2016: Ciprian Tătăruşanu, Silviu Lung, Florin Niţă

Fundaşul anului 2016: Romario Benzar, Gabriel Tamaş, Dragoş Grigore

Mijlocaşul anului 2016: Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Adrian Popa

Atacantul anului 2016: Claudiu Keşeru, Denis Alibec, Florin Andone

Fotbalistul anului 2016: Nicolae Stanciu, Denis Alibec, Adrian Popa

Antrenorul anului 2016: Marius Şumudică, Edward Iordănescu, Gică Hagi

Conducătorul de club al anului 2016: Florin Prunea, Daniel Stanciu, Daniel Coman

Investitorul anului 2016: Gigi Becali, Ionuţ Negoiţă, Valeriu Iftime

Arbitrul anului 2016: Radu Petrescu, Cristian Balaj, Ovidiu Haţegan

Revelaţia anului 2016: Ianis Hagi, Răzvan Marin, Romario Benzar

Stranierul anului 2016: Azdren Llullaku, Harlem Gnohere, Filipe Teixeira

De asemenea, se vor acorda premii pentru cel mai bun jucător de futsal şi pentru cea mai bună jucătoare de fotbal.

La Gala Fotbalului Românesc 2016 se vor mai acorda şi premii de excelenţă, pentru întreaga activitate în fotbal, pentru dezvoltarea sportului, precum şi pentru cea mai bună echipă românească din 2016.

Şi jurnaliştii vor fi premiaţi pentru cel mai bun comentator al anului, cea mai bună emisiune sportivă, urmând a se acorda şi un premiu special pentru jurnalism.

Evenimentul de sâmbătă, 3 decembrie, ora 20:00, va cuprinde mai multe momente artistice, prezentări de modă şi concursul Miss România 2016.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).