Gabriel Trifu, noul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României. Andrei Mlendea, antrenor

Comitetul Director al FRT a decis numirea fostului jucător Gabriel Trifu în funcția de căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, informează www.frt.ro. Acesta va fi ajutat de Andrei Mlendea, noul antrenor al echipei României.

Gabriel Trifu a jucat vreme de nouă ani pentru echipa României, a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei de dublu, și a evoluat în 15 întâlniri.

Printre cele mai importante rezultate obținute de el, alături de Andrei Pavel, sunt victoriile din 1997, când cei doi au trecut cu 3-0 de rușii Evgheni Kafelnikov (fost nr. 1 ATP) și Andrei Olhovskiy, într-un meci din primul tur al Grupei Mondiale, și din 2002, în Slovacia, tot în primul tur al Grupei Mondiale, când s-au impus cu 3-2 în fața perechii Karol Beck/Dominik Hrbaty.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *