Fost manager în handbal și box, acum proprietarul unui centru ultramodern de mișcare și relaxare – Alexandreea Club Fitness@Spa

Alexandru Hârleșteanu este fără niciun fel de exagerare un mare pasionat al sportului. A cochetat în tinerețe cu mai multe discipline sportive la nivel profesionist și nici acum nu a renunțat la mișcare, jucând la nivelul 7 la Tenis Partner. Prin abilitățile sale manageriale, a fost mult timp alături de suflarea sportivă, mai întâi ca manager al Box Club ,,Alex Com”, între anii 1993-1999 și al Ligii de Box Profesionist, în perioada 1993-1998. Apoi a fost manager asociat al Handbal Club ,,Rapid-Alex Com”, între anii 1994-1995 și președinte al Ligii de Box Profesionist, în 1997. „Am înființat primul club privat de box din România. Am fost unul dintre managerii echipei feminine de handbal Rapid Alex Com București. De asemenea, am fost președintele Ligii profesioniste de Box și am organizat mai multe gale”, spune Hârleșteanu. Dar visul lui cel a fost să ajute oamenii să facă mișcare. Și să se relaxeze. Astfel că acum câțiva a construit un complex ultramodern de mișcare Alexandreea Club Fitness@Spa (www.fitnessandspa.ro), care este o adevărată oază de relaxare. Unde vin să se pregătească sportivi, printre care componeți ai loturilor naționale de la diverse discipline sportive, artiști, precum Horațiu Mălăele, Victor Yila, Adrian Enache, Andrei Ștefănescu, dar și o sumedenie de cetățeni străini. Alexandreea Club Fitness & Spa are o suprafață de aproximativ 3500 mp și oferă acces la sala de fitness, aerobic, cycling, piscină, saună, jacuzzi, masaj, cosmetică, cabinet de evaluare nutrițională, solar, la un teren acoperit de fotbal, cu suprafață de joc artificială si parcare privată. Din luna ianuarie, piscina semiolimpică a clubului are o noua față, sauna finlandeză fiind recent modernizată, iar jacuzzi-ul este de ultimă generație. La piscină se mai face inițiere la înot sau Aqua Gym. De asemenea, începând cu luna octombrie a anului 2015, sala de fitness este dotată cu cele mai noi și moderne aparate cardio din Romania. Este vorba despre gama de varf a tehnicii moderne în domeniul aparatelor cardio, întreaga gamă de top a acestor aparate fiind dotată cu Active Wellness TV cu DVB-T integrat și digital receiver IPOD încorporat.

Aaa

alex cornaci A bazin A fitness A fotbal A victor A2 alex tenis alex simonaa AaaClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).