A fost desființată Cupa Ligii Adeplast la fotbal

A fost desființată Cupa Ligii Adeplast la fotbal

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis în unanimitate, în cadrul Adunării Generale Extraordinare desființarea Cupei Ligii, competiție înființată în anul 2014.

„Primul punct pe ordinea de zi a fost desființarea competiției Cupa Ligii, din cauza piedicilor puse de FRF. Domnul Burleanu a afirmat în media, cu privire la această competiție, că LPF ”ar trebui să renunțe la Cupa Ligii pentru că nu are o consecință pe care să ți-o dorești nici sportivă, nici financiară”.

Pentru a avea o miză sportivă, câștigătorul acestei competiții ar fi urmat să joace un meci cu echipa câștigătoare a Cupei României, câștigătorul urmând să ajungă în UEFA Europa League. FRF nu a acordat sprijin în acest sens, considerând că această competiție reprezintă o amenințare la adresa Cupei României, mai ales prin premiile mult mai atractive. Această atitudine, din păcate, a lipsit fanii de o competiție spectaculoasă, dar și de un meci cu o mare miză sportivă, care ar fi atras mulți iubitori de fotbal”, informează LPF.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).