Florian Arsenescu. Pasionat de performanță. Editorial de Victor Hănescu

Florian Arsenescu. Pasionat de performanță

(Editorial de Victor Hănescu)
Ne-am cunoscut în copilărie, ca adversari în turneele de tenis pentru copii. Niciunul dintre noi nu se gândea că, peste mulți ani, drumurile ni se vor reintersecta, de data asta de aceeași parte a fileului. 🙂
Când ne-am reîntâlnit, terminase ANEFS-ul și era Doctor în Sport și Performanță motrică. Atunci a început colaborarea noastră. A călătorit timp de doi ani alături de mine în Circuitul ATP, unde a acumulat o experiență bogată la nivel de performanță.

Florian Arsenescu
A investit mult în educația și dezvoltarea lui, iar apoi a folosit toate aceste cunoștințe pentru a-i ajuta și pe ceilalți. Are atât experiență în pregătirea juniorilor de toate vârstele, cât și în antrenamentul profesionist al adulților, fiind parte din echipa de antrenori a Soranei Cîrstea.
Am admirat și admir la el pasiunea pe care o are față de tenis, față de performanță și de tot ceea ce face și îi MULȚUMESC pentru suportul pe care mi l-a oferit în acești ani.
De asemenea, îi MULȚUMESC că a acceptat să îmi fie alături și în continuare, ca parte din echipa Academiei de Tenis pe care o construiesc, unde va aduce un plus de valoare în coordonarea grupelor de tenis de performanță.
f3
MULTUMESC, Florian Arsenescu!
Cu prietenie,
Victor Hănescu
#CeaMaiBunaEchipa #AcademiaVictorHanescu #TrainLikeAPro #LoveTennis