Fitness-ul nu e despre a fi mai bun decăt ceilalţi, ci este despre a fi mai bun decât ai fost tu vreodată. – Matias Paul Zărnescu – PT

Pe lângă beneficiile pe care sportul le aduce sănătăţii, pentru mine a devenit un lucru de care nu mă pot despărţii, şi nu numai pentru că ajută partea fizică, dar ajută şi partea mentală.

Mă numesc Matias Paul Zărnescu,  am 19 ani, şi fac mişcare de mic copil, nu pentru că am fost obligat de cineva, ci pentru că ăsta era îndemnul care venea dinăuntrul meu.
Am căutat să am divesitate în sport, de aceea nu m-am dat niciodată înapoi când a fost vorba să încerc un sport nou. Am făcut fotbal de performanţă, iar pe lângă asta, am jucat basketball, handball, volei, cricket, ping-pong, tenis, chiar şi baseball.

Pot spune că sunt o persoana care se adaptează destul de repede la situaţie şi care învaţă destul de repede ce are de facut, calitate care m-a ajutat când a fost vorba să încerc lucruri noi.

Am început să practic fitness la vârsta de 15 ani cu dorinţa de a deveni o versiunea mai buna  de a mea, şi cred că la asta se rezumă fitness-ul în general.
Din păcate multă lume nu înţelege lucrul acesta, şi vede acest sport ca şi o competiţie cu ceilalţi din jurul lor.
Mi-a rămas în minte acest citat pe care l-am văzut pe peretele unei săli de fitness: „Fitness-ul nu e despre a fi mai bun decăt ceilalţi, ci este despre a fi mai bun decât ai fost tu vreodată.”

Pot spune că am avut parte de ajutor din partea fratelui meu care practica fitness de ceva timp, în ce priveşte atât partea de exerciţii, cât si partea de nutriţie.
El m-a ajutat să-mi pun baza de informaţii peste care am construit în aceşti 4 ani de când practic fitness.

Nu am început într-o sală propriu-zisă, ci am început să lucrez acasă.
Din fericire aveam un aparat de fitness multifunctional pe care l-am primit, de care m-am folosit o perioadă de 2 ani. Dupa aceşti 2 ani, la vârsta de 17 ani, am mers prima oară într-o sală de fitness reală la invitaţia unui fost coleg din şcoala generală care era antrenor personal la sala respectivă.

Nu am fost foarte perseverent în aceşti 2 ani, datorită situaţiei financiare care nu îmi permitea să îmi cumpăr abonament lunar, un mic aspect pe care as vrea sa il punctez este că provin dintr-o familie destul de numeroasă, şi anume 16 copii, din care cel mai mic sunt eu. Dar asta nu m-a oprit să lucrez acasă până am reuşit să fac rost de bani pentru a cumpăra dinou o lună de abonament.

După terminarea liceului, am hotărât să îmi urmez pasiunea, şi anume sportul.
Am urmat cursul de antrenor personal al Asociaţiei Succes în Educaţie şi Sport, de care sunt foarte mulţumit,  şi vreau să urmez o carieră în această direcţie.

Pe lângă sport, muzica este o altă pasiune pe care o am, şi fără de care nu aş putea să trăiesc.

Chiar vreau ca prin tot ceea ce fac să pot ajuta lumea să devină o versiune mai bună a lor, să inspir lumea cu munca şi povestea mea, şi să arăt ca se poate şi cu o situaţie financiara mai puţin bună, dacă îţi doreşti cu adevărat!

Zarnescu MatiasSucces Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.