Andrea Bocelli va intona imnul Ligii Campionilor. Finala dintre Real Madrid și Atletico Madrid va fi difuzată de Pro TV şi Dolce Sport

Finala Ligii Campionilor, care se va disputa între Real Madrid şi Atletico Madrid, pe stadionul San Siro din Milano, va fi transmisă sâmbătă, 28 mai, de la ora 21:45, în direct la Pro TV şi Dolce Sport 1.

Real Madrid şi Atletico Madrid se vor întâlni pentru a doua oară în ultima fază a Ligii Campionilor. Prima finală disputată de cele două echipe a avut loc pe 24 mai 2014 în Portugalia, pe Estádio da Luz din Lisabona. Real Madrid a câştigat atunci după prelungiri, cu scorul de 4 – 1.

Tenorul italian Andrea Bocelli va intona imnul Ligii Campionilor înaintea finalei de pe stadionul San Siro din Milano dintre echipele spaniole Real Madrid şi Atletico Madrid, informează site-ul oficial al UEFA.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).