Finala Fed Cup, Cehia – Rusia, pe Dolce Sport

Tenisul spectacol se întoarce în acest final de săptămână la Dolce Sport. Finala Fed Cup dintre Cehia și Rusia se joacă în direct pe canalele noastre, sâmbătă și duminică, informează www.dolce-sport.ro. Cehia este deținătoarea trofeului Fed Cup, după ce s-a impus în fața Germaniei, anul trecut la Praga. Tot în capitala Cehiei are loc și finala din acest an, dar misiunea gazdelor se anunță mai grea, deoarece Rusia vrea revanșa. Cele două națiuni s-au întâlnit şi în finala din 2011, când cehoaicele s-au impus chiar la Moscova, cu 3-2. Tot 3-2 în favoarea Cehiei este şi scorul general în întâlnirile dintre cele două naţiuni. Cehia este una din cele mai bune echipe din istoria competiției, cu opt trofee adunate. Statele Unite deţine recordul cu 17, în timp ce Rusia are doar 4 titluri la Fed Cup, ultimul în 2008, după o finală cu Spania, la Madrid.

Componența celor două echipe: (între paranteze este scris locul ocupat în clasamentul WTA la simplu, respectiv la dublu)

Cehia: Petra Kvitova (6 / -), Lucie Safarova (9 / 4), Karolina Pliskova (11 / 46), Barbora Strycova (41 / 28)

Rusia: Maria Sharapova (4 / -), Ekaterina Makarova (23 / 10), Anastasia Pavlyucenkova (28 / 27), Elena Vesnina (111 / 8)

Programul transmisiunilor la Dolce Sport:

Sâmbătă, ora 15.00
Petra Kvitova vs Anastasia Pavliucenkova, ora 15.00, în direct pe Dolce Sport 2

Urmat de…
Karolina Pliskova vs. Maria Şarapova (Dolce Sport 3)

Duminică, ora 13.00
Petra Kvitova vs. Maria Şarapova, ora 13.00 (Dolce Sport 2)

Urmat de…
Anastasia Pavlucenkova vs. Karolina Pliskova (Dolce Sport 2)

Urmat de…
Lucie Safarova/Barbora Strycova vs. Ekaterina Makarova/Elena Vesnina (Dolce Sport 2) (text si foto: www.dolce-sport.ro)