Finala dintre Simona Halep și Elina Svitolina (ora 14:00, Digi Sport 2)

Finala dintre Simona Halep și Elina Svitolina (ora 14:00, Digi Sport 2)

Simona Halep o va întâlni pe Elina Svitolina (Ucraina) în finala turneului de la Roma, duminică, de la ora 14.00. Halep s-a calificat în finală, sâmbătă, după ce a învins-o pe olandeza Kiki Bertens, scor 7-5, 6-1, de la ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2.

Svitolina a obţinut calificarea tot sâmbătă, beneficiind în semifinale de abandonul sportivei spaniole Garbine Muguruza, favorită 3 şi numărul 7 mondial. Muguruza a abandonat după 22 de minute de joc, la scorul de 4-1 în primul set pentru Svitolina.

Calificată în a doua finală consecutivă, după cea câştigată săptămâna trecută la Madrid, Simona Halep are şansa de a-şi trece în palmares al 16-lea trofeu al carierei. Halep a câştigat precedentele două întâlniri cu adversara sa din ultimul act de la Foro Italico – în 2013, la Sofia, şi în 2014, într-un meci din Fed Cup.

 

Câştigătoarea de la Roma va primi un cec de 460.000 de euro şi 900 de puncte WTA.

Finala turneului de la Roma, dintre Simona Halep şi Elina Svitolina, se va disputa duminică, de la ora 14:00, şi va putea fi urmărită ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).