Finala Cupei României se va disputa la Ploiești

Finala Cupei României se va disputa la Ploiești

Comitetul Executiv al FRF a decis cu unanimitate de voturi ca finala Cupei României ediția 2016-2017 să se dispute la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, informează www.frf.ro.

Partida va avea loc pe 27 mai, iar în deschiderea acesteia se va juca finala Cupei României dedicată echipelor U 19, în care se vor întîlni UTA Bătrâna Doamnă și FC Viitorul. Astfel, orașul Ploiești va găzdui în premieră o finală de Cupa României.

Programul semifinalelor Cupei României

marți, 25 aprilie, ora 20:00, Giurgiu

Astra Giurgiu – ACS Poli Timișoara

joi, 27 aprilie, ora 20:30, Drobeta Turnu Severin

CSU Craiova – FC Voluntari.

Returul e programat în perioada 16-18 mai.

De asemenea, finala Cupei României la juniori U 17 se va disputa vineri, 26 mai, pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari, meci în care vor evolua Dinamo București și Csikszereda Miercurea Ciuc. Orele de disputare vor fi anunțate ulterior, în urma negocierilor cu instituțiile media deținătoare ale drepturilor tv.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).