BREAKING NEWS
Search

Filmari de evenimente cu aparate de ultima generatie

Evenimentele sunt cele mai importante amintiri, dupa eveniment veti ramane doar amintirile. Pentru a pastra acele amintiri mereu vii in viata dumneavoastra trebuie sa aveti un cameraman care sa filmeze tot evenimentul, sa il puteti avea pastrat, mereu, in amitirile dumneavoastra.

Este foarte frumoasa experienta de a fi cameraman la o nunta sau un botez. Tot timpul ai parte de foarte multa energia pozitiva emanata de miri si invitati.

Cameramanul nostru va poate oferi o filmare completa pentru evenimentul dorit. Tot ce trebuie este sa ne contactati.

Aparatura folosita pentru a putea filma un eveniment mic sau mare este:

  • Panasonic GH5S, Ronin M + alte sisteme de stabilizare. Pentru filmare 4K se percepe o taxa aditionala de 200€ la orice pachet ales.
  • In functie de suma de care sunteti dispusi sa platiti pentru a avea parte de o filmare si o videografie, filmarea evenimentului poate fi: cu una sau doua camere mirrorless, puteti avea prezenta unui videograf pe tot parcursul evenimentului sau prezenta unui videograf + asistent pe tot parcursul evenimentului.
  • Editarea materialului (1h – 1h30).
  • Clipul dureaza aproximativ 3 minute in care vor fi cele mai importante momente.
  • Full HD livrat online + stick usb.

Echipamentele foto-video sunt mereu actualizate, investim constant in aparatura ca tehnologia sa fie cea actuala, ca noi sa va putem oferi servicii de calitate inalta. Pentru a fi multumiti atat dumneavoastra cat si noi de produsul realizat. Eu ca si videograf nunta am o foarte mare experienta in realizarea acestor filmari si clipuri. Mi-am creat debutul in acest domeniu in anul 2006 in septembrie. A ma alege pe mine pentru a face parte alaturi de dumneavoastra pe perioada  evenimentului va fi una dintre cele mai bune alegeri.  Recenziile mele va pot ajuta sa va formati o parere despre munca prestata dar si despre caracterul meu ca si persoana.

  • Filmarea unui botez cuprinde un material montat si editat de 1-1h30  din intregul botez.
  • Filmarea unei nunti cuprinde un material montat si editat de 1h30 din intreaga nunta.

Pentru a putea filma o nunta sau un botez trebuie va sa gasiti un cameraman cu un aparat de filmat profesionist, ca sa puteti avea o filmare de calitate, cu imagini clare si ca materialul sa fie extrem de bun si bine editat. Cu ajutorul cameramanului veti avea parte de o amintire extrem de frumoasa si cu imagini inedite.

Credit foto Calin Narcis – calinnarcis.roClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).