Fiica lui Ilie Balaci şi-a făcut un tatuaj în memoria tatălui ei

Lorena, fiica cea mare a fostului internaţional Ilie Balaci, decedat la 62 de ani, i-a adus un omagiu tatălui ei. Ea şi-a tatuat pe mână mesajul “Tati…de la 8 la infinit”.

Fanii Universității au afişat în tribune mesajul “De la 8 la infinit“ la meciul cu FCSB, câştigat pe Stadionul “Ion Oblemenco”, chiar în ziua în care Ilie Balaci a încetat din viaţă. “Minunea Blondă”a murit pe 21 octombrie, la 62 de ani, în urma unui infarct.

De asemenea, jucătorul Universității Craiova, Alexandru Mitriță și-a tatuata sfatul primit de la Ilie Balaci. Distreză-te pe  teren!”, este mesajul pe care Mitriță și l-a tatuat pe gât, completat desemnătura fostului fotbalist de legendă al României.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).