Ferfelea a resimţit bucuria golului după mai bine de trei ani. Fostul “student” din Regie a debutat cu gol la Sportul Snagov

Cea mai importantă achiziţie a echipei lui Valeriu Răchită în această iarnă a debutat cu gol la primul meci oficial din noul an. Viorel Ferfelea (32 de ani), fostul mijlocaş al ”Găştii nebune” din Regie, a înscris pentru 1-1 în jocul de sâmbătă cu Ripensia Timişoara, aducând un punct pentru noua sa echipă, Sportul Snagov.

Viorel Ferfelea, fost jucător la Sportul Studentesc, Universitatea Craiova sau ASA Targu Mureş, a semnat de curând un contract de reprezentare cu o nouă firma apărută pe zona de impresariat sportiv din România şi se pare că acest lucru îi prieşte. Compania se numeşte Alexandrion Sport Management şi aparţine Grupului Alexandrion. În prezent, jucătorul este cotat la 150.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Compania Alexandrion Sport Management a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de liga I, dar şi cu jucători străini sau de perspectivă ce evolueaza în liga 2 sau 3 din România. Dean Beta (Juventus Bucuresti) sau Dragos Balauru (Voluntari) au semnat contracte de reprezentare cu Alexandrion Sport Management, o companie ce aduce un plus pe piata de impresariat sportiv in sensul ca jucatorii reprezentati beneficiaza de facilitati, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurari de sanatate. Compania Alexandrion Sport Management impresariază şi jucători din alte sporturi precum handbal sau tenis.

Din lotul celor de la Snagov mai face parte încă un jucător impresariat de Alexandrion Sport Management, fundaşul central Viorel Lică, jucător de bază al echipei. În prezent, jucătorul este cotat la 135.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Viorel Ferfelea a revenit pe teren după mai bine de jumătate de an în care a stat pe tuşă.

Ultima dată legitimat la ASA Târgu Mureş, pe când echipa era în Liga 1, şi juca o repriză în meciul cu CSM Poli Iaşi de pe 5 iunie 2017, Ferfelea a revenit pe teren în partida Sportului cu Ripensia. Mijlocaşul a fost integralist şi a reuşit să înscrie pentru 1-1 în minutul 71. Atunci, după o centrare din dreapta a lui Bustea, din colţul careului, Ferfelea, nemarcat la 8 metri central, a reluat cu capul lobat peste portarul Rădulescu. Mingea a şters şi bara din dreapta portarului. Tot în acest meci, în minutul 65, fostul jucător al Sportului Studenţesc a mai marcat o dată după ce a rămas singur cu goalkeeperul, însă reuşita i-a fost anulată pentru o poziţie de offside.

Pentru Ripensia deschidese scorul Cătălin Bădăuţă, în minutul 62, tot un jucător aflat la debutul la echipa sa.

Ferfelea a marcat astfel din nou, după o pauză de trei ani şi trei luni. Ultima dată o făcea pe 19 octombrie 2014, într-un 1-1 între CS U Craiova şi Concordia Chiajna, în Liga 1, pe când era jucătorul oltenilor.