Federaţia Română de Fotbal a lansat aplicaţia “FRF4FAN – Ghidul suporterilor la Euro-2016”

Aplicaţia FRF4FAN este dedicată suporterilor Echipei Naţionale a României, care vor să fie la curent cu tot ce se întamplă la Euro 2016, dar şi în viitoarele campanii de calificare la turneele finale, informează www.frf.ro. Aplicaţia este activă şi poate fi descărcată de pe APP Store şi Google Play.

FRF4FAN conţine o serie de informaţii utile şi de interes atât pentru iubitorii fotbalului, cât şi pentru persoanele care vizitează Franţa în această perioadă. Cu un conţinut uşor de navigat, aplicaţia poate fi accesată şi în modul offline. Partea interactivă oferă acces pentru diverse alerte, ştiri de ultimă oră din lumea fotbalului, evenimente şi concursuri.

De asemenea, prin intermediul aplicaţiei suporterii se pot conecta la atmosfera turneului, cu informaţii despre preliminarii, drumul României către Euro 2016, despre echipa naţională, programul meciurilor şi despre stadioanele din Franța.

Secțiunea Ticketing&Security oferă informaţiile necesare pentru o identificare mai uşoară a locurilor pe stadion, valabilitatea şi preschimbarea voucherelor, regulile care trebuie respectate pe stadion precum şi informaţii legate de Ambasadă şi Consulatele României în Franţa.

Mai mult, pentru intervalul dintre meciuri utilizatorii vor avea la dispozitie un minighid cu ajutorul căruia vor putea face o incursiune în oraşele gazdă ale turneului, pentru a descoperi locuri de vizitat, evenimente de urmărit, dar şi cum pot călători mai convenabil.

My Fan Zone este secțiunea în care suporterii vor putea să se conecteze în partea interactivă iGalerie. Prin intermediul aplicației, suporterii vor primi pe ecranul telefonului o culoare, care va permite ca la meciuri, selectând sectorul în care se află fanii, aceștia să poată forma un tricolor doar cu ajutorul telefonului. Pentru Euro 2016 culoarea alocată va fi galben.

Tot în această secţiune, suporterii vor putea participa la un concurs de fotografii şi să acceseze aplicațiile interactive de pe ArenaFanilor.ro.
Pe viitor, aplicaţia va putea fi utilizată şi pentru achiziţia de bilete sau comenzi în magazinul online.

Aplicaţia poate fi descărcată de pe APP Store şi Google Play.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).