FC Viitorul Constanţa – Vitesse Arnhem, în direct la TVR

Partida comentată de Marian Olaianos va fi transmisă la TVR 1 şi TVR HD joi, 26 iulie, de la ora 18.00 – în direct de pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

TVR 1 şi TVR HD transmit în direct partida dintre FC Viitorul Constanţa şi Vitesse Arnhem, din turul al doilea al Europa Leaue.

Echipa lui Gheorghe Hagi se va duela cu formaţia din campionatul Olandei joi, 26 iulie, de la ora 18.00, pe stadionul Central de la Ovidiu.

FC Viitorul Constanţa a ajuns în turul II preliminar al Europa League după ce a trecut de Racing Union Luxemburg – meciuri transmise în direct tot de TVR 1 şi TVR HD, iar dacă FC Viitorul Constanţa va reuşi să se califice în turul al treilea, atunci partida de acasă va fi transmisă tot de aceste două posturi: TVR 1 şi TVR HD.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).