BREAKING NEWS
Search

FC Petrolul si Alexandrion Group, parteneriat de lunga durata

Aşa cum s-a putut remarca încă de la începutul acestui sezon, FC Petrolul Ploiesti şi Alexandrion Group duc mai departe un parteneriat de lungă durată, intrat, deja, în cel de-al cincilea an. Anunţul a fost făcut, şi oficial, în cadrul unei conferinţe de presă organizată ieri, la care au participat Valentin Popescu, director marketing sportiv în cadrul Alexandrion Group, şi Cristian Vlad, preşedintele FC Petrolul Ploieşti. Detalii aici – https://bit.ly/2NMFkgy

Ieri, la stadionul Ilie Oană, cele doua entitati au anuntat prelungirea contractului de sponsorizare pentru inca un sezon. Reprezentantul companiei, Valentin Popescu, a declarat ca este normal sa fie o sustinere de durata cu gruparea petrolista in conditiile in care a fost alaturi din liga a 4-a, dar si doi ani de liga I. Iar presedintele clubului, Cristi Vlad, doreste sa tina alaturi toti partenerii seriosi si de cursa lunga.

Valentin Popescu:” Vrem sa ducem acest parteneriat si in anul urmator. Mi-ar placea foarte mult ca si la revenirea in prima liga sa fim alaturi de Petrolul Ploiesti.”

Cristi Vlad:” Vreau sa multumesc Alexandrion Group ca este linga noi de o perioada lunga de timp si a ales sa continue”.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).