DHL "Stafeta Carpatilor"

Eveniment caritabil Maratonul DHL “Stafeta Carpatilor”

DHL Express Romania, cu sprijinul Directiei pentru Sport a Judeţului Brasov, va organiza pe 21 iunie, la Poiana Brasov, cea de-a cincea editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor.

Evenimentul este dedicat alergatorilor profesionisti, companiilor din Romania si publicului larg, scopul maratonului fiind, ca in fiecare an, strangerea de fonduri ce vor fi donate unei organizatii caritabile. Editia din acest an a maratonului se va desfasura pe traseul traditional Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov, formele alternative de participare fiind echipe – stafeta (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual.

dhl

In editiile anterioare, Maratonul DHL a strans, an de an, fonduri care au fost utilizate pentru proiecte caritabile, de la achizitionarea primului aparat de tiparit Braille, destinat persoanelor cu deficiente senzoriale, pana la imbunatătirea conditiilor de spitalizare in saloanele pentru copii din cadrul Institutului de Oncologie Bucuresti sau oferirea unui tratament profesionist intr-un centru de salina din Bucuresti pentru copiii care sufera de astm.

(http://maratondhl.ro/galerie-foto.html)