Evantaie si palarii pentru spectatori la Bucharest Open

Spectatorii prezenti in loje la partidele de la Arenele BNR din acest week-end din cadrul turneului BRD Bucharest Open, vor primi cadou din partea sponsorului acestui turneu WTA, Dr. Oetker, evantaie si palarii. Principala favorita a turneului, Simona Halep a transformat primele sale meciuri de la WTA – BRD Bucharest Open in adevarate spectacole pe Arena Centrală.voDupă ce Simona a învins-o pe Indy de Vroome, finalista de la Wimbledon a câştigat şi partida împotriva Aleksandrei Krunic. Dr.Oetker, sposor al primului turneu WTA organizat în România, a fost alături de campioană încă din primul tur, aceeaşi companie germană oferind şi delicioase gustări celor mici şi organizatorilor în pauzele dintre meciuri. Dacă tensiunea de pe terenuri este în creştere, pauzele celor prezenţi la BRD Bucharest Open sunt relaxante şi pline de răsfăţ alături de Dr.Oetker România. În cadrul acestui turneu sunt oferite porţii calde de Pizza Guseppe organizatorilor, arbitrilor şi copiilor de mingi. Cei mici pot degusta hrănitorul desert Paula Pudding în mai multe sortimente, iar Văcuţa Paula, mascota Dr.Oetker, aşteaptă micii tenismeni cu multe alte surprize şi bucurii. Compania germană şi-a demonstrat susţinerea performanţei în sportul alb, turneul WTA fiind încă o dovadă a constantei implicări a brandului în turnee de mare anvergură.

v

“Suntem încântaţi că turneul WTA – BRD Bucharest Open are loc chiar în ţara noastră. Sportivele noastre joacă, iată, acasă într-o competiţie internaţională de mare anvergură. Le ţinem pumnii. Ne mândrim cu performanţele favoritei turneului, Simona Halep. Am avut bucuria ca Dr.Oetker să fie sponsor şi la FED Cup, o altă competiție la care iubitorii sportului alb au avut şansa de a vedea reprezentantele României câştigând meciul împotriva Serbiei la Arenele BNR”, a declarat Directorul General Dr. Oetker România, Ioan Cozma.

v2

Compania germană Dr. Oetker are o tradiţie de peste 120 de ani pe plan internaţional, iar în România activează încă din anul 1998. Astăzi, Dr. Oetker Romania ocupă, cu cele peste 230 produse, poziţia de lider de piaţă pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume şi fructe, pizza & snack-uri congelate. Dr.Oetker vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluţii la îndemană pentru cele mai delicioase şi rapide deserturi de casă, precum şi produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.