Eurosport a prelungit până în anul 2022 acordul de difuzare a turneului US Open

Eurosport a prelungit până în 2022 acordul de difuzare a turneului US Open în toată Europa, cu excepţia Marii Britanii şi Irlandei, unde compania sublicenţiază drepturile de transmisiune.

Acest nou acord oferă Eurosport drepturi exclusive asupra turneului.

„Open-ul Statelor Unite este întotdeauna o ocazie specială, este o invitaţie adresată lumii la petrecerea de două săptămâni care încheie sezonul tenisului de Mare Şlem. Suntem încântaţi de extinderea parteneriatului nostru cu USTA până în 2022 şi de consolidarea poziţiei noastre ca destinaţie pentru fanii din Europa ce doresc să urmărească fiecare moment emoţionant al turneelor de Mare Şlem. Acordul confirmă orientarea noastră către conţinutul premium obligatoriu, ce este distribuit personalizat prin intermediul unei producţii locale specifice şi cu sprijinul vedetelor locale”, a spus Peter Hutton, CEO Eurosport.

Pe lângă Open-ul Statelor Unite, Eurosport deţine drepturile de transmisiune pentru Open-ul Australiei şi pentru Roland Garros în peste 50 de ţări din Europa, precum şi drepturile pentru The Championships de la Wimbledon în 34 de ţări şi teritorii din Europa. Eurosport va transmite cele mai importante competiţii ale tenisului mondial pe canalele TV Eurosport şi online pe Eurosport Player, de-a lungul întregului sezon.

Alături de transmisiunile în direct de la fiecare turneu de Mare Şlem, Eurosport va difuza programe realizate cu participarea unora dintre cei mai respectaţi oameni ai acestui sport. Distribuţia analiştilor cuprinde legende ale tenisului precum Mats Wilander, Chris Evert, Barbara Schett, John McEnroe şi pe antrenorul Patrick Mouratoglou. Eurosport Germania a confirmat deja revenirea în 2018 a lui Boris Becker, care va oferi telespectatorilor propria să viziune în transmisiunile turneelor de Mare Şlem din această ţara.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).