Eurosport pregăte te produc ii TV de înaltă clasă pentru edi ia dinș ț țacest an a turneului de Mare lem de la Wimbledon

Eurosport îsi extinde produc ia TV de anul acesta la turneul de tenis de la Wimbledon cu programe în direct de la fa a locului, pentru fanii din Europa.
Eurosport va oferi publicului sau la TV, pe Eurosport.com i pe aplica ia integrată în jur de
două sute cincizeci de ore de actiune de la Wimbledon, în 33 piete, cu acoperire exclusiva în: Belgia, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Islanda, Norvegia, România, Rusia, Suedia si
Ucraina.
În Estonia, Lituania si Letonia Eurosport va avea exclusivitate totală pe parcursul turneului
de Mare Slem de la Wimbledon, cu exceptia cazului în care jucătorii locali concurează, în
timp ce acoperirea partial-exclusivă a Eurosport în Regatul Unit include finalele de simplu,
precum si rezumatele zilnice.
Pentru prima dată, emisiunea Eurosport, Game, Schett & Mats va fi transmisă în direct de la Wimbledon. Moderată de câștigătorul a șapte turnee de Mare Slem, Mats Wilander și Barbara Schett (fost număr 7 WTA), programul va analiza meciurile-cheie și va previzualiza următoarele dueluri din turneu, pe parcursul celor două săptămâni.

De asemenea, printre cei care vor oferi propriile comentarii unice la Eurosport în cadrul turneului de Mare Șlem de la Wimbledon se numără Conchita Martinez (campioană în 1994 pe iarba londoneză) dar și finaliștii turnelor de Mare Șlem Greg Rusedski și Thomas Enqvist.

Eurosport își reconfirmă statutul de destinație de clasă mondială pentru tenis printre fanii de pe întreg continentul prin anunțarea celei mai de succes ediții a turneului de Mare Șlem de la Roland Garros din ultimii treisprezece ani. Aceasta a înregistrat o audiență medie de 1,3 milioane* telespectatori care au urmărit turneul pe parcursul celor cincisprezece zile de acțiune; o creștere de 17% față de 2017 și cu 35% mai mult decât în 2016. De asemenea, Germania, Olanda, Spania și Norvegia au înregistrat o creștere de două cifre pentru turneu, comparativ cu 12 luni în urmă**.

Date cheie:

Luni 2 iulie – Ziua 1 a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon în direct la Eurosport

Sâmbătă 14 iulie – Finala feminină de la Wimbledon în direct la Eurosport (piețe selectate)

Duminică 15 iulie – Finala masculină de la Wimbledon în direct la Eurosport (piețe selectate)