Eurosport oferă o acoperire extinsă a sezonului sporturilor de iarnă

 

  • Eurosport va transmite un număr record de 176 de evenimente în sezonul 2018-2019
  • O echipă de experți locali, campioni mondiali și olimpici va comenta și analiza toate evenimentele majore ale sezonului de la Eurosport

 Eurosport devine pentru următoarele cinci luni gazda sporturilor de iarnă în Europa. Toate evenimentele și concursurile din cadrul Cupelor Mondiale și ale Campionatelor Mondiale urmează să fie difuzate sezonul acesta, la Eurosport de-a lungul a peste 1.000 ore de transmisiuni TV.

Fanii sporturilor de iarnă își vor putea urmări favoriții chiar din acest weekend și de-a lungul celor cinci luni în direct și la cerere pe Eurosport 1 și 2 cât și pe Eurosport Player. Sezonul s-a deschis pe 27 octombrie la Sölden, în Austria, cu prima etapă a Cupei Mondiale de schi alpin câștigată la feminin de Tessa Worley în timp ce proba masculină a fost reprogramată din cauza vremii nefavorabile. Calendarul sporturilor de iarna continuă cu transmisiuni de la competiții majore ca Turneul celor Patru Trambuline sau Campionatele Mondiale de Schi Alpin FIS 2019 de la Åre, Suedia.

Campionii olimpici la sărituri cu schiurile Martin Schmitt și Sven Hannawald din Germania, suedeza Anja Paerson, dublă câștigătoare a Cupei Mondiale la schi alpin și campioană olimpică, dar și dubla campioană olimpică de la Torino, Tina Maze vor analiza pentru telespectatorii Eurosport cele mai importante competiții precum și evoluțiile celor mai apreciați sportivi.

Rezumatele programelor de iarnă transmise de Eurosport vor include și o serie de șapte episoade produse în parteneriat cu Longines, care îi vor aduce pe fani mai aproape de cele mai mari vedete ale sporturilor de iarnă, pe tot parcursul sezonului.

 Principalele momente ale sezonului de iarnă la Eurosport:

  • 29/12 – 06/01 – Turneul Celor Patru Trambuline – Sărituri cu Schiurile în Germania și Austria
  • 05/02 – 17/02 – Campionatele Mondiale de Schi Alpin FIS 2019, în Åre, Suedia
  • 19/02 – 03/03 – Campionatele Mondiale de Schi Nordic FIS 2019, în Seefeld, Austria
  • 07/03 – 17/03 – Campionatele Mondiale de biatlon IBU 2019, în Östersund, Suedia

Sezonul sporturilor de iarnă 2018/2019 la Eurosport

Schi alpin – 33 de etape de Cupă Mondială: din 27 octombrie (Sölden, Austria) în 17 martie (Soldeu, Andorra)

Schi fond – 19 etape de Cupă Mondială: din 24 noiembrie (Ruka, Finlanda) în 24 martie (Quebec, Canada)

Sărituri cu schiurile – 30 de etape de Cupă Mondială: din 16 noiembrie (Wisła, Polonia) în 24 martie (Chaikovsky, Rusia)

Schi acrobatic – 35 de etape de Cupă Mondială: din 4 noiembrie (Modena, Italia) în 30 martie (Silvaplana, Elveția)

Snowboard – 26 de etape de Cupă Mondială: din 3 noiembrie (Modena, Italia) în 24 martie (Winterberg, Germania)

Combinată nordică – 14 etape de Cupă Mondială: din 23 noiembrie (Ruka, Finlanda) în 17 martie (Schonach, Germania)

Biatlon – 19 etape de Cupă Mondială: din 26 noiembrie (Idre, Suedia) în 24 martie (Oslo, Norvegia)

foto: GettyClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).