Eurosport lansează o nouă ofertă ce cuprinde meciurile din NBA

Eurosport lansează o nouă ofertă ce cuprinde meciurile din NBA, informeaza tv.eurosport.ro. Acordul, care se întinde pe mai mulţi ani, își propune să stârnească pasiunea fanilor pentru meciurile din NBA, pe orice echipament. Eurosport anunţă un nou acord prin intermediul căruia va putea oferi iubitorilor de sport din Europa* un nou pachet ce va include Eurosport Player şi NBA LEAGUE PASS. Acesta este disponibil pe mobil, tabletă sau calculator. Abonaţii pot achiziţiona pachetul Eurosport Player/NBA LEAGUE PASS oferit de Eurosport la preţuri promoţionale** şi se pot bucura de cea mai tare acţiune din baschetul mondial. Anunţul demonstrează încă o dată ambiţia Eurosport de a deveni destinaţia preferată a iubitorilor de sport de pretutindeni.

Pachetul Eurosport Player/NBA LEAGUE PASS va fi disponibil în săptămânile imediat următoare.

“Prin parteneriatul cu NBA, Eurosport continuă să stârnească pasiunea fanilor din Europa, oferind acces fără egal la sportivii preferaţi, la echipele favorite şi la toată magia din jurul acestei ligi – totul printr-o singură atingere,” a declarat Peter Hutton, CEO Eurosport.

Eurosport Player/NBA LEAGUE PASS va fi oferit abonaţilor sub forma a trei pachete distincte, astfel încât fanii să aibă acces la întreaga acţiune şi să poată urmări unii dintre cei mai renumiţi sportivi din lume.

– NBA TEAM PASS: oferă fanilor posibilitatea de a urmări o singură echipă pe întreg parcursul sezonului regulat.

– NBA LEAGUE PASS: fiecare meci în direct sau la cerere, inclusiv NBA All-Star, NBA Playoffs şi finalele.

– NBA LEAGUE PASS PREMIUM: întreg conţinutul disponibil cu NBA LEAGUE PASS plus acces la NBA TV live (care cuprinde documentare, magazine, dar şi mult-aşteptatul NBA Draft); mai mult, pachetul NBA LEAGUE PASS PREMIUM oferă posibilitatea alegerii comentariului (de acasă sau din deplasare).

NBA LEAGUE PASS oferă fanilor din peste 200 de ţări acces la aproape 1,000 de partide în direct, NBA All-Star, NBA Playoffs și finale pe calculator, mobil sau tabletă.

De-a lungul anilor, oferta Eurosport Player a crescut în mod semnificativ. În prezent cuprinde cele mai importante evenimente sportive din calendar cu simulcastul în direct al canalelor Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews, plus feeduri suplimentare pentru a avea cea mai bună experienţă posibilă a vizionării. Acestea includ, de exemplu, acces la toate terenurile pe parcursul turneelor de tenis de Mare Şlem şi toate partidele din Bundesliga, dar şi posibilitatea de a alege diverse camere instalate la bordul maşinilor pentru a urmări cursele din MotoGP sau Cursa de 24 de Ore de la Le Mans.