Eurosport împreună cu Lindsey Vonn lansează emisiunea „Chasing History”

Eurosport împreună cu Lindsey Vonn lansează emisiunea „Chasing History”

Eurosport anunta astazi ca va colabora cu Lindsey Vonn, cea mai de succes schioare de coborare a tuturor timpurilor, pentru a lansa o serie de programe cu un continut cuprinzator, ce va oferi fanilor acces exclusiv la viata si la cariera legendei sporturilor de iarna, atat pe partie cat si in afara ei, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Emisiunea „Chasing History” („Pentru un loc in istorie”), ce va debuta in februarie 2017, va dezvalui culisele vietii lui Lindsey Vonn in urmarirea obiectivului carierei ei de a bate recordul de victorii in Cupa Mondiala, si este parte a programului Eurosport de prefatare a transmisiunilor de la Jocurile Olimpice de iarna PyeongChang 2018.

Lindsey Vonn, originara din Vail, Colorado, SUA, este considerata cea mai de succes schioare de coborare din toate timpurile, pana in prezent fiind castigatoare a 76 de curse de Cupa Mondiala, intr-o cariera ce se intinde pe durata a 16 ani. Campioana olimpica la coborare din 2010 va permite accesul camerelor de filmare Eurosport in viata ei. Fanii vor avea ocazia sa vada cum se relaxeaza departe de partiile de concurs, acasa alaturi de familie si de prieteni, vor afla care sunt pasiunile ei si vor avea oportunitatea de a descoperi starea mentala a unui sportiv de elita ce se lupta pentru a intra in istoria sportului.

Serialul va purta fanii intr-o calatorie de descoperire a momentelor de glorie dar si a momentelor de cadere ale ei si va prezenta si marile incercari carora Lindsey Vonn va trebui sa le faca fata in drumul ei catre Jocurile Olimpice. Cu mai putin de 500 de zile ramase pana la startul Jocurilor Olimpice de iarna 2018, serialul „Chasing History” („Pentru un loc in istorie”) are o mare importanta in strategia Eurosport de pregatire a publicului pentru Olimpiada prin prezentarea povestilor de viata ale oamenilor ce sunt sportivii care se straduiesc sa castige aurul olimpic la PyeongChang.

Serialul va fi difuzat pe toate canalele si pe toate platformele Eurosport, inclusiv pe Eurosport Player, serviciul pe baza de abonament al Eurosport ce ofera fanilor posibilitatea de a se bucura de transmisiuni in direct si la cerere.

Continut aditional exclusiv va fi disponibil si prin intermediul unei aplicatii dedicate, ce va fi lansata inainte de emisiune.

Lindsey Vonn: „Sunt incantata ca mi s-a oferit aceasta oportunitate de a-mi prezenta propria poveste la Eurosport, prin intermediul emisiunii „Chasing History” („Pentru un loc in istorie”). In ce ma priveste, urmatoarele 18 luni vor fi unele dintre cele mai incitante din intreaga mea cariera si nici nu puteam sa gasesc un partener mai adecvat pentru acest proiect decat Eurosport, indiscutabil „Gazda sporturilor de iarna”. Eurosport mi-a fost alaturi de-a lungul intregii mele cariere si acum a sosit timpul sa-mi dezvalui viata personala.
Serialul „Chasing History” („Pentru un loc in istorie”) va purta fanii intr-o calatorie de-a lungul careia eu sper sa traiesc momente fantastice, dar ei vor putea sa descopere si incercarile de zi cu zi la care este supus un sportiv de performanta. Ar trebui sa fie foarte distractiv!”

Peter Hutton, CEO Eurosport: „Eurosport este nespus de incantat sa lucreze cu Lindsey, o adevarata super- vedeta mondiala. De-a lungul carierei sale, Lindsey s-a dovedit a fi nu doar un deschizator de drumuri ce s-a transformat intr-o vedeta mondiala, ci si un model de urmat pentru milioane de oameni din intreaga lume. Prin intermediul tuturor platformelor Eurosport, fanii vor descoperi culisele pregatirii unui sportiv de talie mondiala, momentele de triumf, momentele de cadere, si incercarile la care trebuie sa faca fata in lupta „Pentru un loc in istorie”.
Aceasta noua lansare a unui program este ilustrarea perfecta a noului Eurosport ce creeaza continut propriu unic, complementar la inegalabilele transmisiuni de sport in direct, Eurosport prezentand toate Campionatele Mondiale si toate etapele de Cupe Mondiale din aceasta iarna.”

In iunie 2015, Discovery Communications si Comitetul International Olimpic au incheiat un acord care ofera Eurosport drepturile de televiziune si de transmisiuni multi-platforma exclusive in 50 de tari si teritorii din Europa pentru urmatoarele patru editii ale Jocurilor Olimpice (PyeongChang 2018, Tokyo 2020, Beijing 2022 si Jocurile Olimpice din2024).

Generated by IJG JPEG Library

Generated by IJG JPEG LibraClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).