Europenele de tenis de masă pe Eurosport: Elizabeta Samara va încerca să-şi apere titlul

Europenele de tenis de masă pe Eurosport: Elizabeta Samara va încerca să-şi apere titlul

La Budapesta au început Europenele individuale de tenis de masă, iar fazele finale ale întrecerii vor fi transmise în weekend pe EUROSPORT 1 SI EUROSPORT 2 , informează tv.eurosport.ro.. Liderul naţionalei României, campioana continentală la simplu, Eliza Samara, are cea mai grea misiune: să-şi apere titlul cucerit anul trecut la Ekaterinburg, în faţa numeroaselor chinezoaice naturalizate în Europa .

Probele de dublu pot aduce şi ele din nou mari satisfacţii; la mixt, Daniela Dodean-Monteiro alături de soţul său, portughezul Joao Monteiro, la dublu fete, Samara-Dodean, duble campioane europene, sau la dublu băieţi, acolo unde experimentaţii Crişan şi Ionescu pot da marea lovitură.

Seria transmisiunilor LIVE de la Budapesta începe vineri, de la ora 11:00, pe Eurosport 1, cu întâlniri din turul 3 al competiţiei de dublu, şi va continua în weekend.

Sâmbătă, sferturile de finală din competiţia de dublu şi turul 3 din competiţia fetelor vor fi LIVE pe Eurosport 2, de la 11:00, respectiv, 12:45.

Duminică, semifinalele băieţilor vor fi transmise în direct pe Eurosport 1, de la 12:00 la 13:45, iar apoi transmisiunea se mută pe Eurosport 2 până la 14:30.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).