Etapa de Cupă Mondială la Gimnastică Ritmică, în direct la TVR

În intervalul 3-5 aprilie, TVR 2 şi TVR HD vor transmite în direct de la Sala Polivalentă din Bucureşti cele mai importante momente ale competiţiei de gimnastică ritmică – etapa de Cupă Mondială, care face parte din circuitul Cupelor Mondiale organizate de către Federaţia Internaţională de Gimnastică (FIG). Cele mai bune 46 de gimnaste din lume (reprezentând 33 de ţări) vin la Bucureşti, printre ele numărându-se cele din echipa Rusiei (care deţine titlul de campioană mondială), precum şi echipele medaliate la Mondiale – cele din Coreea şi Belarus. La această competiţie, România va fi reprezentată de gimnastele Ana Luiza Filiorianu şi Diana Pavel. Dintre cele 7 etape ale acestui an, etapa de la Bucureşti este cea de-a doua (după Lisabona), următoarea fiind planificată să se desfăşoare săptămâna viitoare, în Italia.

Transmisiunile în direct la TVR 2 şi TVR HD, comentate de Monica Bucur, vor putea fi urmărite după următorul program:

Vineri, 3 aprilie
de la 14.00 – Individual compus – Grupa A: Cerc şi minge
de la ora 16.00 – Individual compus. Grupa B: Cerc şi minge
Sâmbătă, de la ora 14.00 – Individual compus. Grupa A: Măciuci şi panglică
Duminică, de la ora 13.30 – Finalele la cerc si minge, la maciuci si panglică, precum şi Festivităţile de premiere. De la ora 16.00, transmisiunea în direct de la Sala Polivalentă va continua la TVR HD cu o Gală demonstrativă.

GR

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).