Etapa a 19-a a Turului Italiei este LIVE pe Eurosport 1

Mai sunt numai trei etape până la finalul Turului Italiei, toate cu un profil clasic de munte.

Etapa a 19-a începe la o altitudine de aproximativ 300 de metri și ajunge până la 2744, în vârful cățărării de pe Colle Dell’Angello. Startul se va da la Pinerolo, iar după cei 162 de kilometri pe care îi vor străbate, cicliștii vor trece linia de sosire în Risoul.

Traseul este într-o continuă urcare, iar altitudinea maximă se atinge la kilmetrul 106. Până aici, vom avea pante maxime de 15%. După atingerea Colle Dell’Angelo, încep 40 de kilometri de coborâre, până la Guillestre, baza ultimei cățărări a etapei. Ultimii 13 kilometri sunt extrem de dificili. Se va merge numai în cățărare (cu o pantă medie de 7%) și rutierii vor avea de parcurs nu mai puțin de 15 “ace de păr”. Linia dreaptă de final este tot în cățărare (8%) și are numai 150 de metri, pe o șosea lată de 6 metri.

Lupta pentru podium nu s-a încheiat încă, în ciuda avansului de 3 minute pe care îl are Steven Kruijswijk în fața ocupantului locului doi, Esteban Chavez, în clasamentul general. Cei doi, alături de Alejandro Valverde și Ilnur Zakarin, se vor duela până la final pentru victoria în această ediție a Turului Italiei. Pentru victoria de etapă se preconizează o evadare destul de puternică și rezistentă, care să facă față finalului în cățărare. Posibili cicliști care să forțeze această strategie sunt Michele Scarponi, Joe Dombrowski sau Mikel Nieve, dar lista este mult mai lungă.

A 19-a etapă a Turului Italiei este transmisă astăzi, cu începere de la ora 15:45, LIVE pe Eurosport 1 și este precedată de Giro Extra, de la 15:25.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).